Post Reply
 
Thread Rating:
  • 3 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Strobelight - LightBoost Utility for AMD/ATI and NVIDIA
12-17-2013, 06:20 AM (This post was last modified: 12-17-2013 06:22 AM by Snow.)
Post: #343
RE: Strobelight - LightBoost Utility for AMD/ATI and NVIDIA
(12-15-2013 11:25 PM)kevindd992002 Wrote:  
(12-15-2013 04:09 PM)ToastyX Wrote:  
(12-15-2013 03:52 PM)kevindd992002 Wrote:  So regardless of what refresh rates are installed and whether 2D LB is turned on or off, NVIDIA will set the screen to have a 120Hz refresh rate when 3D is enabled? Why do we need the swapped version then?
3D Vision requires 120 Hz to be non-strobed to enable properly.

(12-15-2013 03:52 PM)kevindd992002 Wrote:  It happens after installing the refresh rates whether using the regular version or swapped version of your program. And yes it only happens after on reboot. After that everything is fine.
You're not being clear about what happens. You said you have the problem where it only works for one reboot, but now you say it's fine after reboot. What exactly is happening?

Ok.

Sorry, let me explain it again.

1.) Coming from a without any strobelight application at all, I run strobelight-setup.exe and install the refresh rates properly.

2.) I copy strobelight.exe to the startup folder.

3.) I restart the computer and I receive that error message.

4.) I exit the strobelight.exe app from the system tray and run it again by double-clicking the .exe in the startup folder and it seemed to work this time.

*** My only concern is why does it have to give me that error message? This never happened when I installed Beta 2 the first time around.

Same here. After updating from beta 2 to beta 3, I got this error message every windows startup. I've tried uninstall strobelight and than install beta 3 and still got this error every startup! BenQ XL2411T monitor. Win7*64. NVidia 314.22 drivers.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
 Post Reply


Messages In This Thread
RE: Strobelight - LightBoost Utility for AMD/ATI and NVIDIA - Snow - 12-17-2013 06:20 AM
3D Vision WITHOUT LightBoost??? - weasel - 02-19-2014, 08:07 AM
RE: GeForce 344.11 - jayache80 - 10-06-2014, 02:25 AM
uninstalling failed? - l8nite - 11-04-2014, 06:21 PM

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 3 Guest(s)