Post Reply
Strobelight - LightBoost Utility for AMD/ATI and NVIDIA
12-28-2013, 01:32 AM (Last edited: 12-28-2013, 01:50 AM by bennyc500911)
Post: #363
RE: Strobelight - LightBoost Utility for AMD/ATI and NVIDIA
hi,

i have a problem after using the setup, putting the strobelight.exe into startup and rebooting, i get a red error message when entering 3d Mode:

Quote:Warning attempt to run Stereoscopic 3d in non-stereo display mode, please change to an acceptable mode.
see decumentation for acceptable Stereoscopic 3d modes.

3d is working perfectly fine but the error message (only on the left eye) is still there.
when i reset the displays the message is gone.
i used 120hz strobed and 121hz non-strobed modes, both give me the error.
using a XL2411T monitor and a gtx 780. geforce driver 331.82

(12-28-2013 01:32 AM)bennyc500911 Wrote:  hi,

i have a problem after using the setup, putting the strobelight.exe into startup and rebooting, i get a red error message when entering 3d Mode:

Quote:Warning attempt to run Stereoscopic 3d in non-stereo display mode, please change to an acceptable mode.
see decumentation for acceptable Stereoscopic 3d modes.

3d is working perfectly fine but the error message (only on the left eye) is still there.
when i reset the displays the message is gone.
i used 120hz strobed and 121hz non-strobed modes, both give me the error.
using a XL2411T monitor and a gtx 780. geforce driver 331.82
nevermind found the swapped version myself ._.
i should read the whole post before asking questions Big Grin
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
 Post Reply


Messages In This Thread
RE: Strobelight - LightBoost Utility for AMD/ATI and NVIDIA - bennyc500911 - 12-28-2013 01:32 AM
3D Vision WITHOUT LightBoost??? - weasel - 02-19-2014, 08:07 AM
RE: GeForce 344.11 - jayache80 - 10-06-2014, 02:25 AM
uninstalling failed? - l8nite - 11-04-2014, 06:21 PM

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 5 Guest(s)