Post Reply
Strobelight - LightBoost Utility for AMD/ATI and NVIDIA
12-02-2014, 11:23 AM
Post: #619
RE: Strobelight - LightBoost Utility for AMD/ATI and NVIDIA
(11-30-2014 03:14 PM)ToastyX Wrote:  
(11-28-2014 10:41 PM)khoax Wrote:  I have two monitors, a S200HL at 60hz and my VG248QE at 120hz lightboost. The program installed correctly and works fine but if the 60hz monitor is on then the ufotest is blurry. If I turn the 60hz monitor off the UFO test is mostly smooth. Is there any workaround to turning my 60hz monitor off or do I have to live with this because of mismatched monitors?
That's just a browser limitation. Mismatched refresh rates can affect the test. That won't affect games if vsync is off. With vsync, it's best to have matching monitors.

Ah, alright wasn't aware of that. Just to clarify, I wasn't stretching my browser across two monitors and all instances of my browser were running on the 120hz one. So your statement still runs true in this instance correct?

(11-29-2014 09:50 PM)falkentyne Wrote:  
(11-28-2014 10:41 PM)khoax Wrote:  I'd like to start off by saying thanks for making this program! Now the issue...

I have two monitors, a S200HL at 60hz and my VG248QE at 120hz lightboost. The program installed correctly and works fine but if the 60hz monitor is on then the ufotest is blurry. If I turn the 60hz monitor off the UFO test is mostly smooth. Is there any workaround to turning my 60hz monitor off or do I have to live with this because of mismatched monitors?

AMD 7770
Intel HD 4770k OC'd to 4.0

Also, as a side note, i had an older version of AMD Catalyst (before 14.9) and the strobelight.exe wouldn't run and wouldn't give an error. Updating to the beta driver fixed it instantly. Just giving a heads up for other people with the same problem.

Is the refresh rate of the VG248Qe switching to 60hz? Does it say 3d mode when testufo is blurry? (the OSD should have most options disabled). You should be able to set the VG248 and the 60hz monitor to different refresh rates, but I don't think that's possible if you're running a surround setup. Ive had my Benq 2720Z hooked up through DVI and VG248 hooked up through HDMI in clone mode, and I was able to set display 1 and 2 separately. If you're running it in eyeinfinity though, I'm pretty sure that all screens must be at the same refresh rate and that's unavoidable (how would a game run at 120 FPS on one screen on the left side while the right side runs at 60 fps?)

Although the situation was mostly cleared up with toastyx's post, this is just for the record. Yes, it still said 3d mode when the testufo was blurry. The refresh rates were correct for both monitors, at 60hz for the S200HL and 120hz for the VG248QE.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
 Post Reply


Messages In This Thread
3D Vision WITHOUT LightBoost??? - weasel - 02-19-2014, 08:07 AM
RE: GeForce 344.11 - jayache80 - 10-06-2014, 02:25 AM
uninstalling failed? - l8nite - 11-04-2014, 06:21 PM
RE: Strobelight - LightBoost Utility for AMD/ATI and NVIDIA - khoax - 12-02-2014 11:23 AM
ASUS MG248Q - TeddyTries - 12-24-2019, 04:27 AM

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 4 Guest(s)