Post Reply
 
Thread Rating:
  • 3 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Strobelight - LightBoost Utility for AMD/ATI and NVIDIA
12-27-2014, 05:54 AM (This post was last modified: 12-27-2014 05:56 AM by squatchy.)
Post: #659
RE: Strobelight - LightBoost Utility for AMD/ATI and NVIDIA
I'd just like to say thanks to all the contributors of Strobelight - it's insane the difference I see on my VG248QE monitors after enabling this.

One odd thing has been happening for me, however: I occasionally want to turn off one of my monitors (I have 2) when I'm watching Netflix and if I do this and also toggle Lightboost, the monitor that's on will show a no signal pattern on the display instead! (similar to: http://i.ytimg.com/vi/aKG3nYzAWLk/hqdefault.jpg )

It's not easily reproducible from my testing over the last 24 hours, but I do notice that using the Window Key + P to switch between Extend and Computer Only (sometimes I get too lazy to reach and turn off my monitor Tongue) causes this problem to be more frequent (again only when switching between LB on and LB off).

The solutions I've found are usually to just toggle Windows Key + P or turn the monitors off/on, but I'm wondering if this is a known issue.

Any ideas as to why this is happening?

Specs:
2 x VG248QE monitors (running strobing at 120Hz)
Gigabyte GeForce GTX 680 2GB
Windows 7
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
 Post Reply


Messages In This Thread
3D Vision WITHOUT LightBoost??? - weasel - 02-19-2014, 08:07 AM
RE: GeForce 344.11 - jayache80 - 10-06-2014, 02:25 AM
uninstalling failed? - l8nite - 11-04-2014, 06:21 PM
RE: Strobelight - LightBoost Utility for AMD/ATI and NVIDIA - squatchy - 12-27-2014 05:54 AM

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)