Post Reply
Strobelight - LightBoost Utility for AMD/ATI and NVIDIA
06-26-2015, 10:33 PM
Post: #750
RE: Strobelight - LightBoost Utility for AMD/ATI and NVIDIA
(06-24-2015 02:05 PM)falkentyne Wrote:  ToastyX is right. That monitor seems defective.
Did you buy it new in box? Can you RMA it?
Changing the Tracefree settings should make no difference to anything except overdrive trailing/ghosting.

The VG248 is the VG248QE. . I don't know what QE Stands for, but on both of my VG248QE boxes, the box itself said "VG248". But on the white "barcode" sticker that has the serial# and everything, it says "VG248QE" on the side of the box on the white label. But all over the box in big white letters its VG248.

Sent it in for RMA, was a bit of a pain because their system doesn't believe my s/n is correct, and leaving the window up while I called them caused it to create an RMA ticket as I was talking to ASUS support. Was able to send it in, just got it back today and it doesn't seem to have any of those problems anymore and strobelight works with it now. Thanks for all the help!
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
 Post Reply


Messages In This Thread
3D Vision WITHOUT LightBoost??? - weasel - 02-19-2014, 08:07 AM
RE: GeForce 344.11 - jayache80 - 10-06-2014, 02:25 AM
uninstalling failed? - l8nite - 11-04-2014, 06:21 PM
RE: Strobelight - LightBoost Utility for AMD/ATI and NVIDIA - Ish - 06-26-2015 10:33 PM
ASUS MG248Q - TeddyTries - 12-24-2019, 04:27 AM

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 2 Guest(s)