Post Reply
Strobelight - LightBoost Utility for AMD/ATI and NVIDIA
09-14-2015, 12:04 PM
Post: #785
RE: Strobelight - LightBoost Utility for AMD/ATI and NVIDIA
(09-14-2015 03:53 AM)kevindd992002 Wrote:  I installed a fresh Windows 10 OS on my system and found a weird bug with Strobelight. Well, when I come from a standard boot process of Windows stroblight does one of two things randomly:

1.) Triggers properly (strobelight mode with green 3D LED turned on my my BenQ XL2420TX) at the logon screen, no problems whatsoever. When I logon using my username and password, it stay at strobelight mode and would function without any problems.

2.) Strobelight is off at the logon screen and would not turn on until I logon using my username and password. What's more weird is that after I logon and wait for a few seconds, it flashes the screen black for a few seconds before strobelight mode activates (very similar to when enabling 3D mode coming from standard mode which I know that it is in fact what strobelight does).

What gives?
That doesn't sound like a Strobelight issue. Strobelight can't control what happens at the logon screen. It's not even running at that point. Windows probably just uses the last refresh rate that was set.

Strobelight starts after you log in. If strobing is off when it starts, it will automatically switch refresh rates to activate strobing, which is why the screen flashes black.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
 Post Reply


Messages In This Thread
3D Vision WITHOUT LightBoost??? - weasel - 02-19-2014, 08:07 AM
RE: GeForce 344.11 - jayache80 - 10-06-2014, 02:25 AM
uninstalling failed? - l8nite - 11-04-2014, 06:21 PM
RE: Strobelight - LightBoost Utility for AMD/ATI and NVIDIA - ToastyX - 09-14-2015 12:04 PM

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 5 Guest(s)