Post Reply
Strobelight - LightBoost Utility for AMD/ATI and NVIDIA
09-17-2015, 04:23 AM
Post: #793
RE: Strobelight - LightBoost Utility for AMD/ATI and NVIDIA
(09-14-2015 08:08 PM)falkentyne Wrote:  Are you using an AMD card?

I've seen AMD Drivers do weird stuff with refresh rates that were similar to each other.

For example, I set a 99hz refresh rate for 100hz Lightboost strobing (had to set 99hz instead of 99.5 as 99.5 overwrites the 100hz I already have). I have a separate 100hz refresh rate for benq blur reduction (vertical total 1502).

Sometimes when selecting my 99hz lightboost resolution, it doesn't enter 3D mode. Maybe 1 time out of 10, it doesn't enter 3D. 9 times out of 10 it does.
This isn't related either. This seems more like an issue with the timing parameters. If you're going to use 99 Hz instead of 100 Hz, you might have to increase the vertical total by 1 for it to work consistently.

While working on Strobelight, I actually encountered the opposite problem with the VG248QE where sometimes LightBoost would be active at 120.5 Hz. I had to decrease the vertical total by 1 to fix the problem.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
 Post Reply


Messages In This Thread
3D Vision WITHOUT LightBoost??? - weasel - 02-19-2014, 08:07 AM
RE: GeForce 344.11 - jayache80 - 10-06-2014, 02:25 AM
uninstalling failed? - l8nite - 11-04-2014, 06:21 PM
RE: Strobelight - LightBoost Utility for AMD/ATI and NVIDIA - ToastyX - 09-17-2015 04:23 AM
ASUS MG248Q - TeddyTries - 12-24-2019, 04:27 AM

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)