Post Reply
Strobelight - LightBoost Utility for AMD/ATI and NVIDIA
04-12-2017, 09:38 AM (Last edited: 04-12-2017, 07:52 PM by Valafar)
Post: #902
RE: Strobelight - LightBoost Utility for AMD/ATI and NVIDIA
(04-12-2017 01:52 AM)ToastyX Wrote:  
(04-11-2017 11:13 AM)Valafar Wrote:  Hello everyone.
I used strobelight for a couple of years now without any issues.
But a few month ago my PC kinda stopped working because my GPU (R9 280X) didn't work anymore. Now I bought a new GPU (RX 480 4GB) and my PC works again.
the problem now is that strobelight doesn't do anything anymore, that means it is active, but it doesn't actually change anything. I don't know if the new GPU is the problem or something else.
I tried reinitializing the monitor, downloading the latest version and switching the strobe brightness.
Nothing worked so far. Any help?
Usually that means you need to reinstall the refresh rates using the setup program. If that doesn't help, make sure you're not using one of the broken drivers listed in the first post. What monitor do you have?

I am using a Asus VG278HE Monitor with DVI, since it doesn't have Displayport. I tried using a DP DVI adapter to check if DVI is the issue.
But now strobelight says that no 120Hz display got found.
I also reinitialized and downloaded the latest driver from the first page (17.4.2) without any success.
When I choose refresh rates in the setup, I chose 120Hz (strobed) and 121 Hz. (Not sure if that could matter in any way)
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
 Post Reply


Messages In This Thread
3D Vision WITHOUT LightBoost??? - weasel - 02-19-2014, 08:07 AM
RE: GeForce 344.11 - jayache80 - 10-06-2014, 02:25 AM
uninstalling failed? - l8nite - 11-04-2014, 06:21 PM
RE: Strobelight - LightBoost Utility for AMD/ATI and NVIDIA - Valafar - 04-12-2017 09:38 AM
ASUS MG248Q - TeddyTries - 12-24-2019, 04:27 AM

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 2 Guest(s)