Post Reply
Strobelight - LightBoost Utility for AMD/ATI and NVIDIA
08-06-2013, 10:26 PM
Post: #92
RE: Strobelight - LightBoost Utility for AMD/ATI and NVIDIA
(08-05-2013 07:45 PM)treo123 Wrote:  
(08-05-2013 03:26 PM)ToastyX Wrote:  If you exit Strobelight with strobing on and run strobelight-off.exe manually, does it turn strobing off?

If I run strobelight-off.exe manually it still starts ON
If you do the opposite and exit Strobelight with strobing off, does running strobelight-off.exe turn strobing on? If so, that would indicate a problem with reading the file name. Make sure the - is a regular - and not a special character. Try renaming and retyping the file name just to make sure. If that doesn't work, I will have to send you a special debug version to figure out why it's not working.



(08-05-2013 02:37 AM)diwas13 Wrote:  Hi, just a quick question. I can't seem to overclock my monitor to a higher refresh rate through the nvidia control panel after using light-boost. Every time I set a custom refresh rate the monitor enters into light boost mode.

Before I was able to successfully get to a 130hz, any suggestions? And this is after I "reset the display." And also does light boost cause input lag?

Edit- Please ignore my first question, just had to unplug the monitor.
You have to lower the vertical total if you want 130 Hz to work without LightBoost. Unplugging the monitor will completely disable LightBoost for all refresh rates until the monitor is initialized again.

LightBoost by nature will add some lag because monitors refresh from top to bottom while the backlight only flashes for a split second, so any changes that happen while the backlight is off won't be seen until the next time the backlight flashes. This would take less than 8 ms at 120 Hz, so the average lag would be about half that.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
 Post Reply


Messages In This Thread
RE: Strobelight - LightBoost Utility for AMD/ATI and NVIDIA - ToastyX - 08-06-2013 10:26 PM
3D Vision WITHOUT LightBoost??? - weasel - 02-19-2014, 08:07 AM
RE: GeForce 344.11 - jayache80 - 10-06-2014, 02:25 AM
uninstalling failed? - l8nite - 11-04-2014, 06:21 PM
ASUS MG248Q - TeddyTries - 12-24-2019, 04:27 AM

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 6 Guest(s)