Post Reply
 
Thread Rating:
  • 3 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Strobelight - LightBoost Utility for AMD/ATI and NVIDIA
02-22-2018, 11:27 PM (This post was last modified: 02-22-2018 11:29 PM by ikjadoon.)
Post: #926
RE: Strobelight - LightBoost Utility for AMD/ATI and NVIDIA
I just want to say, ToastyX: I've had an ASUS VG248QE for nearly 5 years now. I love it as much as the day I got it--the same day I installed Strobelight.

A random "fix" for peeps running dual-monitors, one LB and one without Lightboost, and you keep losing initialization:

I have the ASUS VG248QE w/ LB connected via DVI and it'd been running Strobelight for 5 months happily + just got some no-name Dell 60Hz connected via HDMI. I just added secondary Dell monitor yesterday and ever since, the ASUS LB has required re-initialization every reboot (the monitor never was disconnected).

Not a huge problem (always initialized once it started!), but it was a little issue. The fix:
  1. Uninstall refresh rates via strobelight-setup.exe.
  2. Reboot after it uninstalls from each monitor. I uninstalled for both monitors, just in case, as they both showed up as "(1 active)".
  3. Install the strobed refresh rate to the LB monitor: I only added 120Hz strobed.
  4. Reboot. Bam: it initializes once and now I can reboot without losing strobing!
Thank you, Toasty. You're a legend.

I've been a Patreon backer for all two months now. We can really up the ante here, folks, on Patreon: nearly ~900 replies to this thread!

https://www.patreon.com/ToastyX/posts
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
 Post Reply


Messages In This Thread
3D Vision WITHOUT LightBoost??? - weasel - 02-19-2014, 08:07 AM
RE: GeForce 344.11 - jayache80 - 10-06-2014, 02:25 AM
uninstalling failed? - l8nite - 11-04-2014, 06:21 PM
RE: Strobelight - LightBoost Utility for AMD/ATI and NVIDIA - ikjadoon - 02-22-2018 11:27 PM

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 5 Guest(s)