Post Reply
 
Thread Rating:
  • 3 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Strobelight - LightBoost Utility for AMD/ATI and NVIDIA
10-17-2014, 01:32 PM
Post: #581
RE: Strobelight - LightBoost Utility for AMD/ATI and NVIDIA
(10-15-2014 12:37 AM)ToastyX Wrote:  
(10-10-2014 11:05 PM)yeel Wrote:  Just reinstalled my system from W8 to 7 and now i cannot get it to work. Its so wierd. First time i installed it something really wierd happend, my resolution got reset to 800x600 upon restart and i could not apply the settings to enable my second monitor. I reset my screen with the program and did it again and it seemed to work. I now have it installed and it says that strobing is on, but in the browser test i can clearly see that strobing is not enabled because the UFO's passing by are really choppy compared to before when i had it installed. Any tips?
What driver version are you using? Does using an older driver help?

Strobing off shouldn't cause choppy motion, only blurry motion. Make sure the UFO test is running at the correct frame rate.

I didnt actually find a fix for it, i just went back to Windows 8 and it worked perfectly on the first try.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
 Post Reply


Messages In This Thread
3D Vision WITHOUT LightBoost??? - weasel - 02-19-2014, 08:07 AM
RE: GeForce 344.11 - jayache80 - 10-06-2014, 02:25 AM
RE: Strobelight - LightBoost Utility for AMD/ATI and NVIDIA - yeel - 10-17-2014 01:32 PM
uninstalling failed? - l8nite - 11-04-2014, 06:21 PM

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 4 Guest(s)