Post Reply
Strobelight - LightBoost Utility for AMD/ATI and NVIDIA
11-06-2014, 04:23 PM
Post: #590
RE: Strobelight - LightBoost Utility for AMD/ATI and NVIDIA
(11-06-2014 02:15 PM)roybiggens Wrote:  Now for the question. I've been using an AMD R280x with the utility and of course it worked fine. I recently upgraded to a GTX 980 and I have the 344.48 drivers installed. I keep reading that the utility doesn't work with the newer drivers, but I have it installed and it appears to work fine for me. I can start it and it goes through the initialization phase, all three monitors then go black for a couple of seconds and then come back on. Once they come back on, the strobelight systray icon is active and I right click on it and choose 10%. When I do that, all three monitors darken some. I guess I'm confused, because to me it appears to be working fine with the newer drivers, or am I completely missing something ?
Is that with NVIDIA Surround enabled or are the monitors running separately? The newer drivers work fine if the monitors are running separately, but if you enable Surround, the installed refresh rates won't work properly anymore, or if they do work, they don't stick after rebooting. I don't have a way to test Surround myself, so I don't know if they've fixed anything, but people are still reporting problems with the newer drivers.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
 Post Reply


Messages In This Thread
3D Vision WITHOUT LightBoost??? - weasel - 02-19-2014, 08:07 AM
RE: GeForce 344.11 - jayache80 - 10-06-2014, 02:25 AM
uninstalling failed? - l8nite - 11-04-2014, 06:21 PM
RE: Strobelight - LightBoost Utility for AMD/ATI and NVIDIA - ToastyX - 11-06-2014 04:23 PM

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 5 Guest(s)