Post Reply
 
Thread Rating:
  • 3 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Strobelight - LightBoost Utility for AMD/ATI and NVIDIA
09-17-2015, 04:16 AM
Post: #792
RE: Strobelight - LightBoost Utility for AMD/ATI and NVIDIA
(09-17-2015 02:30 AM)Wizard Wrote:  I'm actually experiencing exactly the same thing you are. I'm also sure it did not happen before I installed windows 10. ToastyX said it might be a driver problem but I'm just starting to think it's part of Windows 10 now.
That's not the same problem. He's not getting the "no strobed refresh rates found" message, and strobing is working as expected after logging in. He just wants strobing to be active before logging in so it doesn't have to waste time switching refresh rates, but Strobelight has no control over that.

Your issue is EDID overrides are not always loading, which doesn't even involve Strobelight itself. The setup program creates EDID overrides like CRU does, and so far nobody else has reported anything like this when using CRU or Strobelight with Windows 10, so I have no idea what's going on in your case.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
 Post Reply


Messages In This Thread
3D Vision WITHOUT LightBoost??? - weasel - 02-19-2014, 08:07 AM
RE: GeForce 344.11 - jayache80 - 10-06-2014, 02:25 AM
uninstalling failed? - l8nite - 11-04-2014, 06:21 PM
RE: Strobelight - LightBoost Utility for AMD/ATI and NVIDIA - ToastyX - 09-17-2015 04:16 AM

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 4 Guest(s)