Post Reply
Strobelight - LightBoost Utility for AMD/ATI and NVIDIA
07-01-2013, 08:58 PM (Last edited: 07-01-2013, 09:27 PM by Mek.)
Post: #30
RE: Strobelight - LightBoost Utility for AMD/ATI and NVIDIA
Hello Toasty!

I'm very excited for this release as it supports AMD cards. But I ran into a problem. I ran the strobelight-setup.exe and installed using 120Hz strobed. Then copied strobelight.exe to this folder C:\Users\user\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup.

Then I restarted, but was unable to boot into windows. The windows loading screen showed up, but after that it was all black. I waited for about 5 minutes, then went to sleep :> I had to do a system restore to get windows booting again. Any solution for this? Thanks in advance.

My specs:

OS - Windows 8 pro
Monitor - VG248QE
CPU - Inte Haswell i5-4670K
Graphics - XFX Radeon HD 7970 FX797ATDFC
Mobo - MSI Z87-G43 Intel Z87 Motherboard
RAM - Corsair Vengeance 8GB (2x4GB) DDR3 1600MHz
SSD - Samsung 840 Pro Series 256GB

Ok I reinstalled with 4 refresh rates this time and it I sucessfully rebooted into windows. However, It doesn't seem like Lightboost is running. The lightbulb icon never turns on, and I do not see the menu options for "Strobing on" or "Strobing off".

Screenshot:

[Image: http://s17.postimg.org/z46krzhin/image.jpg]

I tried copying strobelight.exe to desktop and renaming to strobelight-debug.exe then running, but nothing happened.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
 Post Reply


Messages In This Thread
RE: Strobelight - LightBoost Utility for AMD/ATI and NVIDIA - Mek. - 07-01-2013 08:58 PM
3D Vision WITHOUT LightBoost??? - weasel - 02-19-2014, 08:07 AM
RE: GeForce 344.11 - jayache80 - 10-06-2014, 02:25 AM
uninstalling failed? - l8nite - 11-04-2014, 06:21 PM

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 5 Guest(s)