Post Reply
 
Thread Rating:
  • 3 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Strobelight - LightBoost Utility for AMD/ATI and NVIDIA
07-01-2013, 10:27 PM
Post: #31
RE: Strobelight - LightBoost Utility for AMD/ATI and NVIDIA
(07-01-2013 08:58 PM)Mek. Wrote:  Ok I reinstalled with 4 refresh rates this time and it I sucessfully rebooted into windows. However, It doesn't seem like Lightboost is running. The lightbulb icon never turns on, and I do not see the menu options for "Strobing on" or "Strobing off".
The only thing I can think of is maybe you have the monitor connected to a single-link DVI port. If your card has two DVI ports, try the other DVI port and run the setup program again.

(07-01-2013 08:58 PM)Mek. Wrote:  I tried copying strobelight.exe to desktop and renaming to strobelight-debug.exe then running, but nothing happened.
It won't start if another copy is already running, and since it's running and showing the icon, that means it's detecting the monitor just fine, so I don't need the log. This is basically an issue with getting the refresh rates to work.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
 Post Reply


Messages In This Thread
RE: Strobelight - LightBoost Utility for AMD/ATI and NVIDIA - ToastyX - 07-01-2013 10:27 PM
3D Vision WITHOUT LightBoost??? - weasel - 02-19-2014, 08:07 AM
RE: GeForce 344.11 - jayache80 - 10-06-2014, 02:25 AM
uninstalling failed? - l8nite - 11-04-2014, 06:21 PM

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 3 Guest(s)