Post Reply
 
Thread Rating:
  • 2 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
AMD/ATI Pixel Clock Patcher
05-13-2019, 07:59 PM
Post: #921
RE: AMD/ATI Pixel Clock Patcher
(05-13-2019 07:35 PM)suapmes Wrote:  Will i need to run this each time I update drivers or just the once?
Every update.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
08-04-2019, 10:08 AM
Post: #922
RE: AMD/ATI Pixel Clock Patcher
I have issue with patcher now, bot on win7 and win10.
I am using rx 470 4gb, and when install later drivers and patch it, after restart it goes to windows logo and then black screen.
I also tried doing it just with bios check but still same issue
Is there anyway to fix it, or do i need to flash back to original bios.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
08-07-2019, 03:36 AM
Post: #923
RE: AMD/ATI Pixel Clock Patcher
(08-04-2019 10:08 AM)obeliskk1 Wrote:  I have issue with patcher now, bot on win7 and win10.
I am using rx 470 4gb, and when install later drivers and patch it, after restart it goes to windows logo and then black screen.
I also tried doing it just with bios check but still same issue
Is there anyway to fix it, or do i need to flash back to original bios.
Did you have it working before? Does it work with an older driver?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
08-08-2019, 08:37 AM
Post: #924
RE: AMD/ATI Pixel Clock Patcher
(08-07-2019 03:36 AM)ToastyX Wrote:  
(08-04-2019 10:08 AM)obeliskk1 Wrote:  I have issue with patcher now, bot on win7 and win10.
I am using rx 470 4gb, and when install later drivers and patch it, after restart it goes to windows logo and then black screen.
I also tried doing it just with bios check but still same issue
Is there anyway to fix it, or do i need to flash back to original bios.
Did you have it working before? Does it work with an older driver?

It worked before when i patch it. Now it just stopped. I installed both older and new drivers (i was using ddu). I also flashed bios to original that i managed to found on internet. But as soon as i install drivers and even when i patch it, screen always goes black after windows logo.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
08-08-2019, 06:05 PM
Post: #925
RE: AMD/ATI Pixel Clock Patcher
(08-08-2019 08:37 AM)obeliskk1 Wrote:  It worked before when i patch it. Now it just stopped. I installed both older and new drivers (i was using ddu). I also flashed bios to original that i managed to found on internet. But as soon as i install drivers and even when i patch it, screen always goes black after windows logo.
Are you getting a black screen with the original BIOS? That would indicate something is wrong with the card.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
 Post Reply


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 9 Guest(s)